duminică, 13 iulie 2014

DUMNEZEU TE AJUTĂ… ŞI DIN COPAC

Motto: “Roagă-te ca şi cum totul ar depinde de Dumnezeu şi acţionează ca şi când totul ar depinde de tine. (George WASHINGTON CARVER)
 Doi oameni mergeau pe câmp şi, brusc, sunt atacaţi de un taur. Unul dintre ei se urcă într-un copac, pe când celălalt rămâne, sfidător, în calea animalului. “Urcă-te nebunule!”, a strigat bărbatul care se urcase în copac. “Domnul mă va proteja!”, i-a replicat celălalt.
Taurul l-a lovit din plin şi şi-a văzut de drum triumfător. Bărbatul din copac s-a dat jos ca să-şi ajute prietenul doborât la pământ. “Eram sigur că Domnul mă va ajuta!”, s-a plâns el. “A încercat”, i-a răspuns prietenul. “Nu L-ai auzit strigându-te din copac?”
 Materializarea unei cereri de ajutor de la o forţă nevăzută se exprimă, de cele mai multe ori, prin mijloace pământeşti. Minunile lui Dumnezeu nu se limitează la miracole supranaturale. Adeseori, miracolele se manifesta prin oamenii şi prin mesajele concrete de aici, de pe Pământ.
Atunci când cauţi un răspuns la o întrebare sau la o problemă, îl poţi primi prin mijloace fizice. Cineva îţi dă o carte, te invită la o conferinţă sau spune o frază care rezonează cu tine. Poţi simţi o furnicătură pe şira spinării sau, pur şi simplu, poţi avea un sentiment de claritate sau împlinire. Atunci când apare un astfel de semn, fii atent la sentimentele şi la energiile tale. Cuvântul înger înseamnă “mesager” – iar mesajul care îţi este destinat, poate apărea oricând, pe orice cale.
 Rămâi treaz şi ascultă!

Sursă 365 de inspiraţii zilnice, pentru o viaţă centrată în inimă.