luni, 13 februarie 2012

Cum îţi poţi surprinde iubita/iubitul? Află câteva variante de surprize!


Ce e mai important pentru tine dacă nu bucuria iubitei/iubitului? Să o/îl surprinzi plăcut? Simţi fluturii din stomac? Eşti unul dintre cei aleşi, care au parte de miracolul iubirii! Nu îi mai simţi? Gândeşte-te repede la o surpriză, la ceva frumos, şi cu siguranţă vei începe să simţi că zbori, odată cu ei!... Pentru toţi aceia care sunt în pană de idei, rândurile de mai jos le pot veni în ajutor. Dacă eşti unul dintre norocoşii cărora imaginaţia le-a surâs şi au deja o idee, eşti invitat să o împărtăşeşti cu noi, lăsând un mesaj!
Mulţi sunt de părere că romantismul nu mai e la modă. De 14 februarie, e însă mai la modă ca oricând. La radio asculţi melodii romantice, în cluburi se organizează petreceri pentru îndrăgostiţi, pe internet sau la televizor vezi fel şi fel de materiale pe această temă. Cine ştie... poate că dacă îţi vei face curaj şi îi vei pregăti o surpriză iubitei/iubitului tău, îţi vei da seama că dragostea şi romantismul vor fi mereu la modă şi vei descoperi, curând, că nu îţi ajung zilele din an pentru a-ţi arăta iubirea. 14 februarie nu este cea mai importantă zi pentru iubire! Fiecare zi din an este importantă! Un gând, un gest frumos pentru cel drag, sunt mereu binevenite! Ideile de mai jos sunt destinate celor care iubesc, vor să fie fericiţi şi să îşi trăiască viaţa frumos!
Lumânările 

Te liniştesc, îţi luminează sufletul... miros a romantism!
 Dacă te gândeşti că nu mai reprezintă o noutate, te înşeli!
 Sunt mereu binevenite: o inimă imensă din lumânări, în zăpadă, într-un parc, sau chiar în faţa casei, unde îţi dai întâlnire cu persoana iubită.

Le poţi aprinde şi în casă... în formă de şir, cu bileţele de dragoste alăturate, până într-un loc anume – de exemplu până la masa frumos împodobită pentru o cină romantică sau până în dormitorul în care, dacă nu sunt petale proaspete de trandafiri pe pat, sunt binevenite şi alte bileţele de dragoste, o jucărie de pluş ori un alt cadou sau, de ce nu, flori uscate.

Lumânările nu trebuie să lipsească din casa unui om care iubeşte! Până şi în baie au locul lor, căci nimic nu e mai relaxant ca o baie cu spumă, lumânări şi un vin bun... 


Pozele

Atâtea lucruri frumoase poţi face cu pozele pe care le ai împreună cu iubita/iubitul tău! Poţi alege un perete din apartament pe care să îl umpli cu poze cu voi doi. Va fi peretele vostru şi atunci când veţi trece prin clipe grele, veţi putea privi fotografiile în care aţi fost atât de fericiţi! Vă vor da putere să mergeţi mai departe şi să uitaţi de tot ce e rău!
Tot cu pozele se poate face şi un videoclip, însoţit de mesaje frumoase de dragoste, pe melodii adecvate! Că îl pui la ea/el pe telefon, calculator sau chiar pe Youtube, cu siguranţă îi vei face o surpriză!

Tot din poze se pot face tablouri: cu o singură poză, mărită, ori dintr-un colaj.

Să nu uităm de puzzle: nu ţi-ar place să te apuci să faci un puzzle, să tot combini piesele, iar la final să descoperi imaginea ta şi a persoanei pe care o iubeşti?
Cu o fotografie şi câteva vorbe din suflet poţi face şi o felicitare!

Mesajele
Că e 14 februarie sau orice altă zi din an, un mesaj frumos îi aduce destinatarului zâmbetul pe buze. Poţi face zeci de bileţele cu mesaje de dragoste pe care le ascunzi în hainele, încălţămintea, geanta ei/lui, în cărţi, prin casă.... în locuri diferite. Bileţelele pot fi puse şi la vedere, pe mobilă, ori pe covor, sub formă de şirag. Fiecare trebuie să conţină un alt mesaj!

Că tot a venit vorba de mesaje... să nu uităm de cele de pe telefon, de cele trimise prin mail, de o scrisoare scrisă de mână şi expediată prin poştă!!!, de un bilet trimis prin altcineva şi, de ce nu... de un bilet lăsat pe parbrizul maşinii!

Mesajele pot conţine sentimentele tale dar şi motivele pentru care eşti îndrăgostit/îndrăgostită. Fiecare om are nevoie să îi reaminteşti calităţile pe care le are!

Mesaje... pe oglinda de la baie şi/sau pe faianţă.... poate fi unul singur, sau chiar mai multe. De exemplu, cu zilele săptămânii: „lunea vreau să mă săruţi”, „marţea vreau să mă îmbrăţişezi”...

Mesaje pe pereţii din casă – scrise cu orice se găseşte la îndemână... pe un singur perete, care va deveni al vostru, sau pe mai multe...

Mesaje în zăpadă, că tot avem parte de ea....

Mesaje pe trotuar... când se va topi zăpada şi pe nisip, peste câteva luni...

Locul în care v-aţi cunoscut şi cel în care v-aţi sărutat prima dată
Nu trebuie să le uiţi! Dimpotrivă! Reîntoarce-te în ele cu iubita/iubitul tău de câte ori ai ocazia! Cât de frumos este să păstrezi vie amintirea primelor clipe! A primei atingeri! Vrei o seară romantică şi nu ştii cum? Este suficient să te reîntorci într-unul dintre aceste două locuri! Dacă mai ai şi nişte lumânări şi o sticlă de vin, deja totul devine mai interesant...
Dacă iubita/iubitul este în altă localitate
Se aşteaptă să primească prin poştă un cadou de la tine, nu? Dar se aşteaptă să primească, cu trenul, un... tort? Nu trebuie să fie ziua ei/lui, ca să îi trimiţi un tort! Este suficient să te gândeşti la ea/el. Iei tortul frumos ambalat şi mergi la gară, unde îi explici mecanicului că eşti îndrăgostit/ă şi îl rogi frumos să ducă pachetul până în localitatea în care se află iubita/iubitul pe care în prealabil o/îl anunţi că o/îl aşteaptă un pachet la gară. Îi spui mecanicului ce e în pachet pentru că, cu siguranţă, va găsi un loc răcoros, pentru a păstra cadoul tău. Dacă reuşeşti să şi ajungi cu maşina până la iubirea vieţii acasă, pentru a mânca împreună din tort, fără a anunţa însă că vei merge, surpriza este şi mai mare! Ideal ar fi să intri pe uşă la câteva minute după sosirea de la gară.
Dansul
Dansul ne menţine mereu tineri! Indiferent de momentul zilei ori de oră! Ia-ţi partenera la o plimbare de seară până în centru sau pe malul Begăi şi invit-o la dans! De unde muzică? Simplu: o melodie înregistrată pe telefonul mobil! Cu siguranţă nu va uita prea curând plimbarea voastră!

Iubita ta e la bucătărie, stresată ca nu cumva mâncarea pe care o găteşte să nu iasă excepţional? Pune-i o melodie şi invit-o la dans!

Iubitul tău e concentrat la calculator ori la televizor? De când nu ai mai dansat în faţa lui? Un dans oriental sau, de ce nu, un număr de striptease, ar putea concura cu orice meci ori joc pe calculator!

Vă aflaţi în maşină şi ascultaţi o melodie frumoasă la radio? Mai bine trageţi pe dreapta şi coborâţi să dansaţi! Viaţa e atât de scurtă pentru toate aceste momente frumoase! Cu siguranţă vă veţi aminti mereu de acel dans la margine de drum, în ploaie, în zăpadă, în noapte sau zi...

Muzica
Orice cuplu de îndrăgostiţi are o melodie! Dacă nu o are încă, e timpul să o caute! Aceasta trebuie ascultată periodic, în serile petrecute în doi, poate fi redată telefonic ori pe internet... şi, de ce nu, poate reprezenta un mod frumos de a-ţi începe ziua!

Pregăteşte şi un playlist cu melodii romantice, pentru seri ca cea de 14 februarie şi, de ce nu, pentru multe, multe alte seri în doi!

Florile
Sunt bărbaţi care cumpără flori de 14, 24 februarie, 1,8 martie, aniversări. Alţii uită şi aceste zile. Mai e şi categoria celor care cred că dacă au cumpărat o floare, transmit mesajul „Iubito iartă-mă, căci am greşit!”. Când o femeie iubeşte florile, le vrea cât mai des se poate, indiferent de zi. Vrea şi aranjamente scumpe şi buchete cumpărate de la piaţă şi flori culese de pe câmp... şi o creangă de pom, ba chiar şi o păpădie! Le vrea şi de 14,24 februarie şi în 1,8 martie şi de ziua ei şi de ziua voastră şi în cât mai multe alte zile din an! Un singur fir poate aduce zâmbetul pe buzele iubitei tale!





Plimbările
Sunt prea banale? Nu şi dacă se opreşti într-un parc să te dai pe leagăn! Nu şi dacă toamna te tăvăleşti cu iubirea ta pe covorul de frunze. Ori dacă iarna faceţi împreună îngeraşi! E vorba despre o persoană care nu suportă zăpada? Îmbrăţişeaz-o, rostogoleşte-te cu ea, sărut-o, iar la final vei descoperi că e încântată! Pentru că acolo unde e iubire, totul e frumos! Şi ploaia şi zăpada şi soarele şi vântul...

Ai ieşit la plimbare? Caută locuri interesante, în care te poţi săruta! Ai încercat vreodată pe o macara? Sună periculos, dar şi interesant...

Alege un loc retras în care să-ţi strigi în gura mare iubirea, să dansezi sau, de ce nu, să fugi după partenera/partenerul tău.

Ai plinul făcut la maşină, iar iubita are buletinul la ea? Invit-o la o cafea fără să îi spui unde şi du-o până la Budapesta sau Viena! Nu putem uita de avion... o plimbare cu avionul, până la Roma, la un ceai sau o cafea, cu siguranţă va fi de neuitat!
Lenjeria intimă
La fel ca în cazul lumânărilor, nici lenjeria sexy nu poate lipsi din casa unei femei! Cea mai bună mamă şi gospodină trebuie să aibă seri în care renunţă la pijama şi se îmbracă în ceva provocator.
Dacă eşti bărbat şi nu ştii ce cadou să îi faci iubitei, intră într-un magazin de lenjerie intimă şi vei descoperi!
Comoara ascunsă în pământ
Pe scurt: am cunoscut o fată pe net acum ceva vreme. Ea era plecată afară la muncă. Am vorbit pe net o perioadă şi după ceva timp am hotărât să fim împreună, că ne înţelegeam de minune. Înainte să o văd live pe ea, i-am cunoscut pe părinţii ei şi împreună i-am făcut o surpriză. Am cumpărat un cufăr (pentru bijuterii) şi de la bancă am schimbat nişte bani în monezi de 1 ban pentru că erau galbeni .. aproximativ 1.100 de monezi.. Le-am desfăcut şi le-am pus în cufăr şi printre ele am băgat un lănţişor şi nişte cerceluşi de argint, după care am învelit cufărul în nişte cârpe şi l-am îngropat la ea în curte ( precizez că era în ianuarie şi pământul era îngheţat bocnă) şi am lăsat cufărul în pământ cam o lună jumate până pe 14 februarie. Între timp ea a venit în ţară şi totul a decurs minunat. Pe 14 februarie i-am făcut o hartă, am rupt-o în 6 bucăţele pe care le-am împrăştiat prin casă, prin curte, pe unde am apucat.. şi pe spatele fiecărui bileţel era un indiciu unde trebuie să-l caute pe următorul.. şi a avut un efect mai mult decât mă aşteptam.. A fost atât de încântată să caute bucăţelele şi să reconstituie harta.Şi nu vă imaginaţi ce şoc a avut când a dezgropat „comoara”. Pot spune cu mâna pe inimă că a fost cea mai frumoasă surpriză pe care am făcut-o... printre altele”, a scris Andrei D., pe lovesecrets.ro.


Cupidon http://www.newstimisoara.ro/