miercuri, 12 februarie 2014

TESTUL CELOR 4 USI


TESTUL CELOR 4 USI - UN TEST PSIHOLOGIC UIMITOR DESPRE VIATA, MUNCA SI IUBIRILE TALE
Iti propunem astazi un test interesant si special, un test mai simplu de atat nici ca se putea.

Te va lua insa prin surprindere si te va uimi prin rezultatele sale si prin ceea ce dezvaluie despre cele mai intime sentimente ale tale.
Imagineaza-ti ca vrei sa intri intr-o camera, iar in jurul tau sunt patru usi: 

O usa neagra, o usa roz, una alba si una albastra. 


In ce ordine deschizi cele 4 usi?
Ghideaza-te dupa starea de atractie, nu dupa culorile pe care le preferi cand iti alegi imbracamintea.Fii sincer cu tine. 
Nu trage cu ochiul la interpretari inainte de a alege ordinea in care deschizi usile. 

Pentru ca rezultatele sa fie elocvente, este important sa nu trisezi .
Care este prima usa pe care o deschizi?
Care este cea de-a doua?
Cea de-a treia?
Cea de-a patra?
Noteaza-le ordinea in care le deschizi pe o foaie de hartie.
Dupa ce ai raspuns cerintelor testului, treci la pasul urmator si citeste interpretatile testului.
P.S.Daca nu vrei sa deschizi toate usile, ai acest drept. Poti sa nu le deschizi pe toate. 
Noteaza-le pe cele pe care le deschizi pe o foaie de hartie, apoi citeste interpretarile de mai jos.
INTERPRETAREA REZULTATELOR:

Usa albastra: reprezinta munca ta, profesia
Usa roz: reprezinta dragostea, relatia ta de dragoste.
Usa alba: reprezinta viata personala (dar si stima de sine si felul in care te percepi).
Usa neagra: reprezinta moartea in sens simbolic, demonii interiori pe care trebuie sa-i invingi, vulnerabilitatile tale pe plan emotional.
În cazul in care PRIMA USA pe care ai ales sa o deschizi este:
Usa alba – esti o persoana care are incredere in sine si isi cunoaste propriile capacitati. Tii suficient de mult la tine incat sa stii cat valorezi.

Usa roz – esti indragostita si iubesti sau iti doresti sa iti gasesti sufletul pereche si sa fii intr-o relatie.
Usa albastra – aspectul vietii care are cea mai mare prioritate pentru tine la momentul actual este cariera. Fie ca este ceea ce iti doresti si te face fericita, fie ca urmaresti sa te realizezi pe plan financiar, investesti cel mai mult in cariera ta in detrimentul celorlalte aspecte ale vietii tale.
Usa neagra – esti o fire introspectiva ce are uneori tendinta de a se inchide in sine. Trebuie sa inveti sa iti stapanesti demonii interiori deoarece cazi adesea in bratele negativismului si ale depresiei, ceea ce iti poate influenta negativ starea ta sufleteasca.

În cazul in care CEA DE-A DOUA USA pe care ai ales sa o deschizi este:


Usa alba – chiar daca ai tendinta de a te pune uneori pe un plan secundar, ai stima de sine. Te accepti asa cum esti si tii la propria persoana.
Usa roz – Sentimental vorbind, ai reusit sa atingi starea de echilibru. Esti impacata si in armonie cu tine insati. Acest lucru se datoreaza fie faptului ca te afli intr-o relatie armonioasa si placuta, fara probleme, fie faptului ca esti o persoana echilibrata.


Usa albastra – Investesti suficient de mult timp in munca si in latura profesionala a vietii tale in detrimentul celorlalte aspecte ale vietii, poate la fel de importante. Posibil ca te-ai refugiat in munca pentru a-ti umple timpul si golurile din viata ta.
Usa neagra – Desi tendinta nu este la fel de pronuntata ca in cazul in care usa neagra ar fi fost prima usa pe care ai deschis-o, cateodata tinzi sa te retragi din lumea exterioara, indepartandu-te de cei din jur.

În cazul in care CEA DE-A TREIA USA pe care ai ales sa o deschizi este:


Usa alba –Stima de sine nu este ridicata si acest lucru, in ciuda faptului ca esti un om deosebit si ai abilitati speciale, te poate trage mult inapoi. Iti adresezi in permanenta intrebari si te incearca adesea un sentiment de singuratate si de vulnerabilitate.Cateodata lasi impresia ca ai renuntat sa participi la propria viata.

Usa roz – Este foarte posibil sa te afli intr-o relatie care stagneaza si in care nu te simti 100% implinita. La fel de posibil este sa-ti fi negat tie insati dreptul de a iubit si de a fi iubita.
Usa albastra – Te afli intr-un job in care te simti confortabil si care iti aduce satisfactie si implinire.
Usa neagra – Fie ca o realizezi sau nu, in unul din domeniile vietii tale esti nefericita si suferi. In acest domeniu, ai sentimentul puternic ca iti lipseste ceva. Ca sa afli care este acest domeniu, gandeste-te care este cea de-a patra usa pe care ai ales sa o deschizi. Ultima usa deschisa iti arata care este aspectul vietii in care te simti incompleta, neimplinita.
În cazul in care CEA DE-A PATRA USA pe care ai ales sa o deschizi este:
Usa alba – Ai renuntat la viata personala si la multe din visurile si dorintele tale.Stima ta de sine este scazuta si uneori te simti vulnerabila.Adesea, femeile care aleg usa alba drept ultima usa pe care o deschid sunt cele care au renuntat la ele insele, pierzandu-se pe sine in favoarea responsabilitatilor legate de familie, casa si camin.

Usa roz - Nu esti deloc fericita din punct de vedere sentimental. Acest lucru poate fi cauzat fie de faptul ca te afli intr-o relatie complet stagnanta, care nu progreseaza deloc, fie de faptul ca nu ai acordat suficienta atentie acestui aspect al vietii tale.
Usa albastra – Te afli intr-un job pe care nu il faci cu placere, ci doar pentru ca “trebuie” si pentru ca iti furnizeaza posibilitatea de a te intretine si de a obtine anumite venituri.
Usa neagra – Esti o fire optimista si deschisa, careia ii place sa priveasca partile pozitive ale vietii. Ai o mare dorinta de a trai si de a te bucura de viata asa cum este ea.


 preluare Garbo