miercuri, 12 februarie 2014

Testul Dragostei


Fa si tu Testul Dragostei, acest test minunat care a cucerit lumea...
1. Te indrepti catre casa persoanei pe care o iubesti. Sunt doua drumuri care te duc acolo. Unul este drept, scurt si daca il urmezi ajungi repede la destinatie. Este insa un drum plictisitor. Celalalt drum este clar mai lung si mai intortocheat. Iti ofera insa privelisti si lucruri interesante de vazut. Pentru care din drumuri optezi, cel lung sau cel scurt?
2. Pe drumul pe care l-ai ales, vezi la un moment dat doua tufe de trandafiri. Una este plina de trandafiri rosii, cealalta de trandafiri albi. Te hotarasti sa alegi 20 de trandafiri pentru persoana iubita. Trandafirii alesi pot fi doar rosii, doar albi sau din contra, atat rosii, cat si albi. Ce culoare de trandafiri ai ales? In cazul in care ai optat pentru un buchet format atat din trandafiri rosii, cat si din trandafiri albi, cati trandafiri rosii sunt in buchet, cati albi?

3. Ajungi in cele din urma la locuinta partenerului/ partenerei. Una din rudele acesteia tocmai intra pe usa. O rogi sa il/ o cheme sau te duci singura dupa el/ ea?
4. Te duci catre camera persoanei iubite, insa nu gasesti pe nimeni. Decizi sa ii lasi acolo trandafirii. Unde ii lasi, pe pervaz sau pe pat?
5. Mai tarziu, vine momentul sa va duceti la somn. Tu si persoana iubita dormiti in camere separate. Dimineata cand te trezesti, te indrepti catre camera lui ca sa vezi ce face. Te astepti sa il gasesti treaz sau sa doarma?
6. Acum este timpul sa te intorci acasa. Optezi pentru drumul scurt sau pentru cel lung?
INTERPRETARE RASPUNSURI TESTUL DRAGOSTEI
1. Drumul reprezinta felul in care te indragostesti. Drumul scurt sugereaza faptul ca ai tendinta de a te indragosti usor, rapid. Drumul lung spune despre tine ca te indragostesti greu.
2. Numarul de trandafiri rosii reprezinta cat de mult daruiesti intr-o relatie, in timp ce numarul de trandafiri albi reprezinta ceea ce astepti in schimb de la o relatie.
3. Aceasta intrebare reprezinta modalitatea in care alegi sa gestionezi problemele ce apar in relatia ta. 

Daca te duci de unul singur dupa persoana iubita, atunci mai mult ca sigur ca esti o persoana ce abordeaza in mod direct probleme ce survin intr-o relatie, incercand sa le rezolvi cat mai repede. 

Daca ai rugat pe cineva sa il/o cheme pe partenerul/ partenera ta, preferi sa eviti problemele, sperand ca se vor rezolva de la sine.
4.Plasarea trandafirilor reprezinta gradul tau de dependenta fata de prezenta fizica a persoanei iubite. 

Daca ai asezat trandafirii pe pervaz, inseamna ca poti sta o perioada indelungata de timp fara persoana iubita langa tine. 

Daca ai asezat trandafirii pe pat, inseamna ca iti doresti sa ai in permanenta persoana iubita langa tine.
5. Intrebarea 5 reprezinta atitudinea ta fata de modul de a fi al persoanei iubite.
Daca te astepti sa o gasesti dormind – o accepti si o iubesti asa cum este, cu bune si rele.

Daca te astepti sa o gasesti treaza – ti-ai dori ca persoana iubita sa se schimbe pentru tine.
6. Drumul pe care il alegi inapoi catre casa ta este un indiciu pentru cat de mult ramai indragostit/a de cineva.
Daca ai ales drumul lung - ramai indragostita pentru o perioada indelungata de timp.
Daca ai ales drumul scurt – te indragostesti usor dar la fel de usor renunti la sentimentele de dragoste...