luni, 1 aprilie 2013

De ce inseala femeile?!





Statisticile arata ca din ce in ce mai multe femei isi insala partenerii. De ce oare? Dintotdeauna barbatii au fost cei huliti pentru nevoia disperata de a sari in pat cu oricine, iar femeile s-au mandrit cu cinstea si firea lor iubitoare. Care sunt motivele pentru care femeile au inceput sa insele? 

Razbunare

Multe femei care insala se razbuna pe partenerii lor care le-au ranit sentimentele. In loc sa planga pe umarul prietenilor, femeile au inceput sa intoarca moneda partenerilor infideli. Nu-i o miscare prea inteleapta, dar e de inteles. O asemenea lovitura poate sa blocheze gandirea rationala, insa niciodata doua rele nu fac una buna!

Se simt neglijate

Femeile au nevoie sa li se acorde atentie, iar daca nu o primesc acasa, o cauta in exterior. Sau chiar daca nu o cauta neaparat, sunt mai sensibile la vorbele dulci ale barbatilor, iar tentatia isi face loc mai usor. 

Gelozie

Ai fost vreodata cu un barbat care e atat de sexy incat nicio femeie nu se poate abtine sa nu se uite la el? Fie ca are parte de un zambet sugestiv sau de o bautura din partea casei, el nu scapa niciodata de admiratoare, iar asta te face sa te simti nesigura si urata. De aceea femeile cu parteneri superbi isi iau si amanti, pentru a-si spori increderea in sine. Doar ca asta nu rezolva problema geloziei, iar relatia s-ar putea sa se distruga. 

Inlocuire

Un numar impresionant de femei au recunoscut ca isi insala partenerul ca sa nu fie singure atunci cand se despart de acesta. Esti socata? Si eu! Pe asta chiar n-o inteleg: adica daca vrei sa pleci, fa-o! Iar daca vrei sa-l inlocuiesti imediat, mergi la blind dates, speed dating sau in club. Dar fii cinstita!

O schimbare

Schimbarea le poate face pe femei sa-si caute fericirea in alta parte. De la noul statut de proaspata mamica pana la schimbarea domiciliului, acestea sunt schimbari care pot impinge o femeie spre o relatie extraconjugala. O relatie noua o va face sa se simta sexy sau ii va oferi un teren stabil, pana la un moment dat. Nu mai bine iti iei o bona si faci un pic de efort alaturi de partener?

Avertisment

Unele femei insala pentru a le da un ultim avertisment partenerilor lor. E o copilarie: "daca nu faci ce spun eu, plec!" Cam asta e filozofia, e pana la urma un act de disperare. 

Nefericire

Pentru barbati, sexul este o parte vitala a relatiei, iar femeile inteleg acest lucru. Adica si unele dintre noi consideram sexul vital, dar chiar daca nu, stim ca barbatii nostri au nevoie de el. Iar cand nu avem parte de sex, stim ca ceva s-a intamplat. Statisticile spun ca femeile care au o viata sexuala nesatisfacatoare simt ca partenerii lor nu le mai iubesc sau nu le mai considera atragatoare. De aceea ele isi cauta fericirea in bratele altui barbat.

ele.ro