marți, 21 martie 2017

Testul vaporuluiIncearca sa raspunzi cat mai repede posibil, fara sa analizezi indelung fiecare intrebare in parte, astfel incat interpretarea rezultatelor sa fie cat mai corecta.

1. Imagineaza-ti ca esti la bordul unui vapor care se scufunda. Reusesti sa inoti pana la barca de salvare si sa te urci in ea. Cati oameni vezi in barca de salvare, alaturi de tine?

2. Vasliti pana la mal si vezi un mare desert. Strangi cateva bunuri si de-ale gurii, dupa care pornesti prin desert, cautand o cale de salvare. Cate perechi de pantofi iei cu tine?

3. Dupa ce ai calatorit o vreme buna, urci pe o duna de nisip si vezi un oras in departare. Vezi si o oaza nu foarte departe. Te opresti si te odihnesti suficient cand dai de oaza, ramai acolo doar un moment sau mergi in continuare catre oras, ignorand oaza?

4. Intri in oras si vezi un castel care te incanta si decizi sa intri. Dupa ce ai trecut de porti, te vezi pasind pe un coridor lung care duce catre sala tronului. In sala tronului vezi un rege si o regina stand unul langa celalalt, pe tron. Cum arata regele si regina? Ce trasaturi iti inspira?

5. Pleci si cobori pe o scara in forma de spirala. Este intunecata, cu torte care lumineaza intermitent drumul. Pe masura ce cobori, un cavaler (daca esti femeie) sau o domnita (daca esti barbat) de la curte iti taie calea. Reusesti sa surprinzi doar pentru o clipa figura si iti reaminteste de cineva cunoscut. Pe cine ai recunoscut in figura cavalerului sau domnitei?

6. Scarile duc catre o sala de bal unde vezi o masa lunga cu un pocal de aur in mijloc. Iei pocalul si te uiti in el. Cat de plin este pocalul cu vin?

 Interpretarea raspunsurilor.

1. Numarul de pasageri din barca de salvare denota cati prieteni (crezi ca) ai.

2. Numarul de perechi de pantofi pe care le iei cu tine reprezinta cate iubiri vei avea inainte de a te casatori.

3. Decizia pe care ai luat-o descrie perfect atitudinea pe care o ai fata de munca. Daca ai ales prima varianta, pui mare pret pe viata personala si nu lasi cariera sa umbreasca viata de familie. Daca alegi sa te odihnesti doar pentru cateva momente, inseamna ca esti echilibrata si stii sa impaci si capra si varza. Daca ai ales ultima varianta, esti constiincioasa si lucrezi pana in panzele albe pentru a reusi pe plan profesional.

4. Felul in care ai descris regele si regina este imaginea pe care o ai despre partenerul ideal si cum te vezi pe tine in relatia cu acest potential suflet pereche.

5. Persoana de care ti-ai amintit vazandu-l pe cavalerul din castel este persoana pe care nu o vei uita cat vei trai. Este cineva extrem de important in viata ta sau cineva care ti-a oferit o lectie pentru care ii vei fi mereu recunoscatoare.

6. Raspunsul la aceasta ultima intrebare denota cat de mult oferi intr-o relatie. Daca ai raspuns ca pocalul este plin, atunci te dedici intru totul partenerului si relatiei de cuplu. Daca ai spus ca pocalul este mai degraba gol, inseamna ca esti rezervata si tinzi sa te deschizi ceva mai greu. Ai nevoie de intimitate si pastrezi mare parte din inima ta inchisa. Daca ai raspuns ca pocalul este pe jumatate plin, atunci esti echilibrata si stii sa oferi si sa primesti exact atat cat trebuie pentru o relatie.

Feminis