marți, 21 martie 2017

Testul castelului

1. Te afli in fata castelului. Cum arata usa acestuia?
a. este o usa simpla, obisnuita
b. este acoperita de plante si iti este destul de greu sa o identifici
c. este o usa uriasa, cu detalii metalice, care arata putin infricosator
2. Intri pe usa si constati ca nu se afla nimeni inauntru. Ce vezi in fata ta?
a. o biblioteca uriasa, plina de carti
b. un semineu in care este facut un foc ce emana multa caldura
c. un mare salon cu covoare rosii si un candelabru urias
d. un hol lung, cu multe usi inchise si de-o parte si de alta
3. Te uiti in jur si zaresti o scara. Te hotarasti sa urci la etajul superior. Cum arata scara?
a. cu colturile ascutite si masiva
b. o scara grandioasa, in forma de spirala
4. La etajul superior descoperi o camera mica, ce are o singura fereastra. Cat de mare este acesta?
a. o fereastra de dimensiuni normale
b. o fereastra prea mica, prin care lumina abia patrunde in camera
c. o fereastra uriasa, care se intinde pe aproape toata suprafata peretelui
5. Te uiti pe fereastra - Ce vezi?
a. valuri mari ce se sparg violent de stanci
b. o padure acoperita de zapada
c. o vale si cateva dealuri verzi
d. un orasel mic, agitat
6. Cobori scarile si ajungi din nou in fata castelului. Observi o mica usa ce duce catre gradina acestuia. Cum arata gradina?
a. este plina de felurite ierburi crescute haotic, lemne rupte si aruncate peste tot si observi sarma ghimpata de jur imprejur
b. este impecabila, plina de flori multicolore ingrijite si aranjate cu mare atentie
c. este o mica jungla insa iti poti imagina cat de frumoasa ar fi daca cineva ar avea grija de ea
REZULTATE
Prima intrebare: Usa
Usa reprezinta atitudinea pe care o ai in ceea ce priveste noile experiente. Daca ti-ai inchipuit o usa simpla, obisnuita, atunci nu te temi de provocari si esti genul care se arunca cu capul inainte fara sa te gandesti al consecinte.
Daca ai ales usa ascunsa de plante, probabil ca iti este foarte greu sa iti vezi viitorul. Nu stii ce sa faci, incotro sa o apuci si unde vei fi peste un an, doi, zece.
In cazul in care usa vizualizata de tine a fost una mare, infricosatoare, atunci te temi de necunoscut si iti este greu sa iesi din zona ta de confort.
A doua intrebare: Interiorul castelului
Interiorul castelului reprezinta perceptia pe care tu crezi ca o au cei din jur in ceea ce te priveste. Spre exemplu, daca ai ales biblioteca, atunci te vezi genul de persoana care ii sprijina pe cei din jur si ii ajuta sa gaseasca solutii la problemele pe care le au.
Focul din semineu semnifica atitudinea calda pe care incerci sa o ai fata de toti cei care te inconjoara.
Salonul rafinat sugereaza ca iti doresti sa ii uimesti in permanenta pe cei din jur si ai o multime de lucruri de oferit.
Daca te vezi pe holul cu usi inchise, inseamna ca stii ca esti destul de greu de inteles si ca cei din jur fac eforturi mari pentru a “sparge” zidul pe care l-ai “construit” in jurul tau.
Intrebarea a treia: Scarile
Scarile te dau de gol, dezvaluind modul in care iti vezi propria viata. Daca ai ales scara colturoasa, atunci consideri ca viata este plina de obstacole si suferinta, Pe de alta parte, daca ai ales scara spiralata, atunci esti o persoana romantica si iubesti viata si cu bune, si cu rele.
Intrebarea a patra: Fereastra
Fereastra sugereaza modul in care te simti la acest moment. O fereastra de dimensiuni reduse arata ca te simti deprimata, poate intri chiar intr-o depresie.
O fereastra normala arata ca esti realista si stii exact ce vrei, cat meriti si cat vei primi.
Ai ales fereastra enorma? Te simti invincibila, libera si capabila sa obtii tot ce iti doresti.
Intrebarea a cincea: Privelistea
Raspunsul la aceasta intrebare arata cum iti traiesti viata. Daca vezi pe fereastra marea involburata, atunci esti agitata si ai un stil de viata haotic.
Vezi padurea acoperita de zapada? Esti o fire linistita, singuratica, si preferi sa te izolezi, mai ales in perioadele grele.
Valea plina de verdeata este asociata cu o viata linistita, fara prea multe griji si preocupari, In cazul in care grijile isi fac totusi loc in viata ta, le ignori fara probleme.
Orasul agitat vazut de la fereastra indica o viata plina de prieteni si oameni in jurul tau. Esti sociabila si adori sa iit petreci timpul in compania altor oameni.
Intrebarea a sasea: Gradina castelului
Acest raspuns arata modul in care iti vezi viitorul. Asadar, daca gradina pe care ti-ai imaginat-o este impecabila, ingrijita si aranjata, atunci esti sigura ca viitorul tau va fi unul stralucit. Pe de alta parte, daca gradina in care ai intrat este una abandonata, neingrijita si inconjurata de sarma ghimpata, atunci esti pesimista in ceea ce priveste viitorul tau. O gradina neingrijita, insa care are potential, arata optimismul cu care vezi viitorul.
Feminis