duminică, 2 iunie 2013

Kassandra, o poveste reala ...


Aici sunt alaturi de curajoasa Kassandra în cadrul evenimentului caritabil dedicat ei  de 1 Iunie. 33 de operatii până în prezent.Mai urmeaza doua ptr care părintii adoptivi, minunatii soţi Rotariu, au nevoie de 30 mii euro..


"La numai patru ani, Kassandra a cunoscut deja partea urata a vietii. Mama ei a abandonat-o si a devenit povara pentru bunica in grija careia a ramas. Fara mila, femeia a chinuit-o teribil: a zdrobit-o in bataie pana i-a rupt oasele, a ars-o cu tigara si aproape a lasat-o sa piara de foame.

Mai mult moarta decat vie, copila a ajuns la spital, iar medicii si-au dat seama ca fetita trebuie salvata. Au cautat o familie cu suflet, care s-o infieze. Fosta glorie a nationalei de fotbal, Iosif Rotariu, si sotia lui au adoptat-o. Incearca sa o faca sa uite de teroare si dureri. Care au lasat, insa, urme adanci: fetita are nevoie de proteze pentru sold si maini, care costa peste 100 000 de euro.

"Era piele si os, avea, am inteles de la domnul doctor, 24 de interventii chirurgicale cu anestezie generala. Acolo la spital am aflat ca a fost batuta, maltratata."Dana Rotariu, mama adoptiva a Kassandrei.

Kasandra afla abia acum, la 4 ani, cum este sa ai o familie care sa te iubeasca si sa-ti poarte de grija. Dana Rotariu, sotia fostului fotbalist si actual secund la FC Timisoara, tine la ea ca la propriul copil. Se poate spune ca a salvat-o de la moarte cand a luat-o din spital.

Cea care i-a devenit mama adoptiva isi aminteste ca i-au dat lacrimile cand, de pe patul de spital, fetita a implorat-o cu glas stins sa o ia acasa.

Ca si cum nu a patimit de-ajuns, Kassandra sufera si de o boala care ii macina oasele. Parintii adoptivi au dus-o la clinici din Occident, unde fetita a suferit mai multe interventii chirurgicale.

Kasandra se bucura acum de parinti si de un fratior. Poate in sfarsit sa se bucure de zapada, de jucarii, sa se simta rasfatata. Abia anul acesta a aflat ca exista Mos Craciun si a rugat-o pe mama Dana sa-i scrie dorintele ei.

Familia adoptiva si medicii au trimis cereri la spitale din Europa, ca sa afle unde o pot opera pe Kassandra. Mai au o grija: interventiile se ridica la cateva zeci de mii de euro, bani de care noii ei parinti incearca sa faca rost."

Daca vrei sa o ajuti pe Kassandra, mai jos se afla conturile in care se pot trimite bani:

Cont lei: RO34BRDE360SV18398993600
Cont euro: RO70BRDE360SV80487003600
Cont dolari: RO29BRDE360SV96418133600
Titular: Daniela Liliana Rotariu

Mai multe detalii gasiti pe blogul administrat de familia Rotariu:

http://iosif-rotariu.blogspot.ro/p/despre-kassandra.html